Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Hudproblemer

Forskjellig hudproblemer løses med ulike lasere

Mange hudproblemer kan behandles
I prinsippet kan man behandle alle hudproblemer med rød farge, det vil si. fødselsmerker, pigmentflekker, diffus rødme i kinnene og overfladiske blodkar i ansiktet og på legger eller ben.
Utvekster og klumper i huden kan fjernes med laser. Dette foregår hurtig og skånsomt.
Keloid/arrdannelse i huden kan også hurtig og skånsomt fjernes/reduseres med laser.
Aknebehandling (fjerning av kviser) er også et område laser kan benyttes med stor grad av suksess. Det medisinske tidsskriftet Lancet anerkjente nylig bruken av laser mot kviser for første gang. Lasermetoden vi benytter på Hudlaserklinikken ble i Lancet beskrevet som «det første store fremskrittet i kvisebehandling på 30 år.»
Solflekker og Seborroisk keratose er en svært vanlig aldersrelatert tilstand der man får små utvekster eller flekker. Dette fjernes også på en rask og effektiv måte.
Appelsinhud (Cellulitter) fjernes nå med vår TriActive dekalaser. Denne er FDA-godkjent og har dokumentert virkning. 

Ulike lasertyper brukes på ulike hudlidelser/hudproblemer
En fargelaser sender ut et sterkt lys med høy energi inn i den øvre delen av huden som blir absorbert av de røde blodcellene. Det fører til varmeutvikling som fjerner overfladiske synlige blodårer, og bivirkninger er sjeldne. Behandlingen er normalt uten smerte, men en må påregne rødhet og hevelse et par dager(kommer an på hvor strek energi som må tilføres problemområdet)i behandlingsområdet.
Fargelaserbehandling har meget god effekt som behandling av synlige blodkar (Telangiektasier) i ansiktet og på kroppen. Det vil si at laseren hjelper mot rødhet i kinn, Rosacea. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødhet i huden i ansiktet. Tilstanden starter gjerne med hyppig rødming og eventuelt flushing i ansiktet.
Fargelaseren brukes også for å redusere røde opphøyde arr, røde strekkmerke, fødselsmerker, røde prikker i huden (Cherry angiomer), stjernemerker (Spider naevi) og mot rødhet og synlige blodkar på halsen (Poikiloderma).
Antall behandlinger vil vil variere alt etter hvilket problem man har. Vanlig rød hud kan være ferdigbehandlet etter et par behandlinger. Rosacea krever som regel fra to til fire behandlinger. Fødselsmerker kan kreve flere.
Vi pleier å ha behandlinger med 6 ukers mellomrom.
CO2 laser gir best resultat på dype rynker og alvorlig solskadet hud og arr. CO2-laser gir en fornyelse av hudens øverste hudlag, samt en oppstramming av bindevevet. Hudens rynker og arr jevnes ut, og du får en mer skinnende, myk og glansfull hud. Solskader som for eksempel brune skjolder og store porer vil også forsvinne ved behandlingen. CO2-laser vil ikke fjerne poser på kinnene eller rundt øynene.
Deka-laser (TriActive) er et kombinasjonsapparat, med laser, vakuum og avkjøling, hvor laseren (6 dioder) som stimulerer blod og lymfesirkulasjonen i det dypere lag av hudvevet, vakuum-delen stimulerer til lymfedrenasjen og kjøledelen reduserer ødematøs ansamling, derved reduserer opphopning og hevelse.
en rytmisk og pumpende (vakuum) bevegelse som følger lymfegangene og stimulerer lymfedrenasjen. TriActive gir et positivt klinisk svar i behandlingen av cellulitter, samt redusere fettansamlinger og huden din får glansen tilbake, blir myk og skinnende.

Andre lidelser, eller forhold man ønsker å vurdere? Bruk kontakt oss linken til venstre for å få en profesjonell vurdering raskt og uforpliktende, eller ring oss direkte på 51 62 40 00.