Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Gavetips - Behandling ved Hudlaserklinikken!

Gi bort et gavekort* til noen du synes fortjener det. Ring oss slik at vi kan skreddersy et passende opplegg.  Vi kan tilpasse ulike behandlinger til egnet tidspunkt for deg, en venn, eller din bedrift. Be om et spesielt tilbud - vi har forskjellige opplegg å velge i! For å bestille et gavekort:

Ring 51 62 40 00 eller send epost


*
Verdikort:
Gi bort et bestemt kronebeløp. Mottager velger selv hva slags behandling eller produkter han/hun ønsker.
Gavekort:
Gi bort en forhåndsbestemt behandling.


Nyttig å vite

Hvordan vokser hår?
Hårveksten påvirkes av alder, vitaminer, hormoner og arveanlegg. Hår vokser i sykluser. Hårsekkene kan være aktive eller hvilende. For håret som vokser på hodet er vekstsyklusen helt opp til 7 år og 90 % av håret er aktivt (voksende) mens resterende 10 % er hvilende. Hår på armer og ben derimot, har en aktiv vekstsyklus på 2-3 måneder og her er bare 50-70 % aktivt. Hvor mye hår man har avhenger av hvor mange hårsekker som er i aktiv fase og hvor tett de sitter. Hvor langt håret blir avhenger av hvor fort det vokser og hvor lang vekstsyklusen er.

Hva bør man tenke på før behandlingen?
- Man bør unngå soling de siste 4-8 uker før behandling. Jo brunere huden er, desto dårligere er utgangspunktet for et bra resultat.
- Håret skal barberes eller klippes 1 (ansikt)-3 (kropp) dager før. Begynn barberingen 1 uke før behandling for å få flest mulig av hårene over i vekstfase. I vekstfasen inneholder hårsekken nemlig en tykk hårrot med mye pigment som absorberer laserlyset. Laseren har som kjent ingen virkning på hår i hvilefasen. I ansiktet barberes hårene daglig den siste uken før behandling, men ikke dagen før behandling. På kroppen forøvrig bør du ikke barbere de siste 3 dager før behandling fordi vi bør se litt av hårene vi skal fjerne.
- Behandlingen kan ikke gjennomføres dersom håret er vokset bort. Etter voksbehandling må håret vokse ut i minst 1 måned.
- Ikke bruk kvisekremer eller andre hud-irriterende kremer, f. eks peeling/slipe kremer de siste par dager før behandling.