Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Fraksjonert laserbehandling

MedArts® - CO2-baserte fraksjonelle laser er en sensasjon innen laserbehandling.

Ser du forskjellen? (3 behandlinger med 4 ukers mellomrom)


Fraksjonert laserbehandling rynker under øyet
Fraksjonert laserbehandling
Fraksjonert laserbehandling  er det siste nye våpenet i kampen mot hudens aldring. Det er intet mindre enn en revolusjon innen rynkebehandling, hudfornyelse og for en rekke hudproblemer. Det er en behandlingsform som gir glattere og jevnere hud. Det er mindre risiko for bivirkninger og behandlingen gir raskere heling enn ved andre kjente behandlingsmetoder og tradisjonelt kraftigere lasertyper.
Behandlingen etterlater omtrent 70 prosent av huden urørt. Det er derfor tilheling går raskere enn ved andre behandlinger. Hudens rynker og arr blir glattet ut, store porer og brune flekker som følge av soling blir behandlet rask og effektivt. Ofte er det nok med én behandling, men for behandling av hudens dypere lag anbefales 5-6 behandlinger.

Alle lag av huden
Fraksjonert laserbehandling er en dyp laserbehandling hvor både hudens ytterste hud lag og underhuden blir behandlet. Nye elastiske fibre blir bygget opp og kollagenet blir stimulert slik at det virkelig er snakk om hudfornyelse. Pigmentforstyrrelsene blir redusert og hudens elastisitet øker.
Flere typer arr, hvite strekkmerker, grove porer, pigmentflekker vil med fraksjonert laserbehandling bli redusert og i mange tilfeller fjernet helt.

Ulik reaksjon på behandling
Pasienter reagerer forskjelllig på behandlingen. De fleste må regne med rødhet, hevelse og litt kløe i huden i 4-5 dager. Behandlet områder skal ikke eksponeres for sol før det har gått 2-4 måneder, og da med høy solfaktor, solhatt og gjerne i skyggen av en parasol, eller palme.

Hvordan virker den?
Dette gjøres ved at en laserstråle går gjennom et filter som deler strålen i mange små mikroskopiske stråler/punkter, som deretter skaper mikroskopiske hull i huden. Når disse hullene oppstår vil huden jobbe for å gjenoppbygge strukturen og celleproduksjonen vil dermed øke. Dette gir ny og friskere hud, - forynget hud.
Det blir ingen åpne sår og eventuell tørrhet i huden kan dekkes med make up, eller en god hudkrem dagen etter behandling.

Kort sagt!
Fraksjonert laserbehandling reduserer pigmentflekker. Sletter rynker rundt øyne og dype arr etter kviser, forynger huden på hals, bryst og hender, og forbedrer hudens utseende og minsker porestørrelsen. Med fraksjonert laserbehandling oppnås hudfornyelse med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

 

Medarts co2 baserte fraksjonelle laser er en sensasjon!